Ben je benieuwd naar de historie van de Grand Canyon? Breng dan zeker een bezoek het Grand Canyon IMAX Theatre in het National Geographic Visitor Center.

De film “Grand Canyon: The Hidden Secrets” laat de historie, bewoning, natuur en ontdekking van de Grand Canyon op een indrukwekkende wijze zien. Het IMAX Theatre is gigantisch: de Grand Canyon komt tot leven op een 6-verdiepingen hoog scherm. Een bezoek aan het IMAX Theatre is absoluut een aanvulling op je bezoek aan de Grand Canyon. Je weet (nog) beter in wat voor een bijzonder nationaal park en natuurgebied je je bevindt.

De film duurt in totaal 34 minuten en het theater is voorzien van een airconditioning (geen overbodige luxe in de zomer). Goed om te weten: de Film is beschikbaar in het Engels. Frans, Duits, Koreaans, Chinees, Japans en Spaans.

Tickets IMAX Theatre

Zeker zijn van een plek in het IMAX Theatre? Tickets kun je hier bestellen.

Filmtijden

Tijden winter schema (30 december t/m 29 februari)

Grand Canyon Visitor Center: 09:00 – 20:00 uur
IMAX Theatre Show Times: Tussen 9:30 – 18:30 uur wordt de film elk uur gedraaid (09:30, 10:30, etc.)

Tijden zomer schema (1 maart t/m 29 december)

Grand Canyon Visitor Center: 08:00 – 22:00 uur
IMAX Theatre Show Times: Tussen 8:30 – 19:30 uur wordt de film elk uur gedraaid (08:30, 09:30, etc.)

Adres National Geographic Visitor Center

450 State Route 64 Grand Canyon, AZ, 86023
Telefoonnummer: 928-638-2468

Wat zeggen bezoekers?

Ruim 700 mensen hebben de film een 4 (op de schaal van 5) gegeven op TripAdvisor.com. Een uitstekende score! Bezoekers noemen de “immense hoeveelheid details”, “National Geographic kwaliteit” en “schitterend geprojecteerd op een gigantisch groot doek” als reden om de film zeker te bekijken.

Minder enthousiaste mensen zijn er natuurlijk ook: “gedateerde film”, “saai en onge├»nspireerde film” en “matige beeldkwaliteit” worden genoemd.

Ruim 70% van de mensen beoordeelt de film als heel goed & uitstekend. Ga vooral bij jezelf te rade of je van IMAX films houdt en of je geïnteresseerd bent in het bijzondere verhaal van de Grand Canyon en haar voormalige bewoners.

Trailer “Grand Canyon: The Hidden Secrets”