Disclaimer

Disclaimer

TheGrandCanyon.nl wordt gemaakt door mij, Pieter. Ik ben een liefhebber van Amerika en nadrukkelijk geen officiële instantie of expert. Veel content op deze website is gebaseerd op mijn eigen persoonlijke ervaring of op basis van bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht.

Ik besteed uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens/informatie. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. TheGrandCanyon.nl kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. TheGrandCanyon.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. Alle prijs- en productinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Samenwerkingen

TheGrandCanyon.nl werkt samen met tour operators in Amerika. Indien je een tour boekt via onze website dan ontvangen wij daar in sommige gevallen een commissie over. Dit biedt de mogelijkheid om de informatie op deze website verder te verbeteren en uit te breiden. Ik promoot alleen aanbieders die betrouwbaar mogen worden geacht. Dit zijn vaak de grootste tour operators met positieve klantreviews, zoals Papillon Helicopters met ruim 5.000 beoordelingen op TripAdvisor.

EnglishGermanFrenchItaly