Disclaimer

Disclaimer

TheGrandCanyon.nl wordt gemaakt door mij, Pieter. Ik ben een liefhebber van Amerika en nadrukkelijk geen officiële instantie of expert. Veel content op deze website is gebaseerd op mijn eigen persoonlijke ervaring of op basis van bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht.

Ik besteed uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens/informatie. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. TheGrandCanyon.nl kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. TheGrandCanyon.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. Alle prijs- en productinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Affiliate disclaimer

TheGrandCanyon.nl werkt samen met bedrijven die hotelboekingen en tours verkopen. Indien je een boeking doet via onze website dan ontvangen wij daar in sommige gevallen een commissie over zonder extra kosten voor jou. De website wordt hierdoor volledig ondersteund door lezers en blijft vrij van advertenties en sponsoring.

Op TheGrandCanyon.nl promoten we alleen hotels en tours die betrouwbaar mogen worden geacht. Wij vinden kwaliteit en transparantie belangrijker dan het ontvangen van een vergoeding. Op deze website zul je dus ook tal van hotels en tours vinden waar wij geen vergoeding van ontvangen.

Intermediair

TheGrandCanyon.nl fungeert alleen als tussenpersoon en verkoopt daarom geen producten of diensten die eigendom zijn van TheGrandCanyon.nl zelf. Alle verantwoordelijkheden, aansprakelijkheden, rechten en plichten voortvloeiend uit overeenkomsten tussen bezoekers en aanbieders vallen niet onder de verantwoordelijkheid van TheGrandCanyon.nl.

TheGrandCanyon.nl kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden voor mogelijke schade die is ontstaan door het niet leveren, het te laat leveren, of het leveren van gebrekkige goederen en/of diensten, of schade die is ontstaan uit andere oorzaken. Elke aankoopbeslissing van producten en/of diensten gebaseerd op informatie verkregen via TheGrandCanyon.nl is geheel voor eigen risico. TheGrandCanyon.nl heeft geen controle over de inhoud van websites waarnaar gelinkt wordt, en kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor deze externe content.

Het is mogelijk dat de informatie op deze website niet altijd overeenkomt met de werkelijkheid, bijvoorbeeld door wijzigingen op externe websites, misinterpretaties, of omdat de verstrekte informatie aan verandering onderhevig is. We kunnen geen garanties geven over de precisie, volledigheid of actualiteit van de informatie op onze website.

Deze website bevat hyperlinks naar externe websites en/of bronnen. Voor de inhoud en het beleid van deze externe sites draagt TheGrandCanyon.nl geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid. We adviseren je om altijd de privacyverklaringen van andere websites zorgvuldig door te lezen.