fbpx

Helikoptervlucht Las Vegas Strip

Helikoptervlucht over de skyline van Las Vegas

Een helikoptervlucht over Las Vegas? Beleef de verlichte Las Vegas Strip vanuit de lucht. Tijdens een helikoptervlucht over de Las Vegas Strip vlieg je langs alle hoogtepunten, zoals de wolkenkrabbers van het New York New York hotel, de Eiffeltoren van het Paris Hotel en de fonteinen van Bellagio.

Hieronder zie je twee helikoptervluchten over Las Vegas. Beide vluchten duren 10 tot 15 minuten. De tours vertrekken vanaf de Papillon terminal (Google Maps) vlakbij Harry Reid International Airport. Het vliegveld ligt vlakbij de Las Vegas Strip, ter hoogte van het Tropicana en MGM Grand hotel. Is het een flink eind lopen naar de terminal? Overweeg dan de “with Transfers” tour. Een transfer vanaf je hotel is bij deze tour inbegrepen.

Privé helikopter over Las Vegas

In een helikopter is er plaats voor één piloot en 6 passagiers. Wil je de helikopter helemaal voor jou en je gezin? Of een romantische Las Vegas privé helikoptervlucht voor jou en je geliefde zonder andere passagiers? Je kunt een helikopter helemaal voor jezelf reserveren.

Op de website van Papillon Helicopters kun je de datum van de vlucht selecteren. Vervolgens worden diverse tijdstippen getoond waarop je kunt vliegen. Bij de verschillende tijdstippen staat het “Standaard” tarief en het “Make Aircraft Private” tarief. Je kunt de “Private” helikopter boeken door te klikken op “Book this option”.

Helikoptervlucht van Las Vegas Strip + Grand Canyon

Met de “Grand Celebration with Las Vegas Strip” tour maak je een helikoptervlucht over Las Vegas én de Grand Canyon. Vanuit Las Vegas vlieg je naar Grand Canyon West. Tijdens de helikoptervlucht kun je genieten van uitzichten over Lake Mead, de Hoover Dam en de Colorado River.

Aangekomen bij de Grand Canyon daal je af naar de bodem van de Canyon waar de helikopter zal landen. Onder het genot van een hapje en een drankje heb je alle tijd om de Grand Canyon met alle rotsformaties te bewonderen. Vervolgens vlieg je weer terug naar Las Vegas, via de Las Vegas Strip naar het vliegveld. De totale tour duurt 3,5 tot 4 uur met een vluchtduur van ongeveer 90 minuten. Een transfer van het hotel naar het vliegveld is inbegrepen.

Over de auteur

Author Pieter

Hoi, mijn naam is Pieter. In 2009 maakte ik mijn eerste reis naar de Verenigde Staten. In 2012, 2019, 2020, 2022 en 2023 mocht ik weer afreizen naar dit bijzondere land. Op deze website schrijf ik met veel passie en plezier over één van de mooiste wonderen van de natuur, de Grand Canyon. Op deze pagina vind je al mijn blogs.