Limousine Las Vegas Strip

Las Vegas Strip vanuit een limousine

Limousines, in Las Vegas rijden ze af en aan! Bij de luxueuze hotels staan de limo’s in de rij om gasten af te leveren of op te halen. Las Vegas is de entertainment stad van de wereld. Nergens is een limousine huren zo’n belevenis als in deze stad vol met neon en imposante gebouwen. Een Las Vegas limousine tour is de ultieme activiteit in Las Vegas en na afloop ben je helemaal in de stemming om één van de casino’s in te duiken!

Limo Las Vegas Strip

Limousine Las Vegas 2,5 uur

Wil je ook in stijl over de Las Vegas Strip cruisen? Vanaf $175 huur je bij Bell Limousine een limo voor 2,5 uur voor een Limo Tour over de Las Vegas Strip. Terwijl je geniet van een fles champagne rij je langs het ‘Welcome to fabulous Las Vegas’ bord, de vulkaasexplosies bij Mirage en de fonteinen van Bellagio.

Limousine Las Vegas 3,5 uur

Bij het bedrijf Presidential Limo huur je vanaf 311 dollar een stretch limousine voor 3,5 uur welke geschikt is voor 6 personen. Je rijdt de hele Las Vegas Strip af en alle hoogtepunten komen aan bod. Voor een kleine meerprijs kun je ook de Super Stretch Limo huren welke geschikt is voor 8 personen. De tour is uiteraard inclusief fles champagne!

Veelgestelde vragen over een limousine tour

Is een Las Vegas Limo tour geschikt voor kinderen?

Ja absoluut! Wij hebben de tour gedaan met onze kinderen van 2 en 4 jaar. We moesten zelf een kinderzitje/zitverhoger meenemen. De kinderen keken hun ogen uit in de grote limo en natuurlijk alles wat er te zien is op de Las Vegas Strip. Dat verveelt geen moment!

Voor hoeveel personen is de limousine geschikt?

De Stretch limousine is geschikt voor 6 personen. In de Super Stretch limo is ruimte voor 8 personen. Je kunt ook een enorme SUV limousine huren, welke geschikt is voor 12 tot 14 personen.

Over de auteur

Author Pieter

Hoi, mijn naam is Pieter. In 2009 maakte ik mijn eerste reis naar de Verenigde Staten. In 2012, 2019, 2020, 2022 en 2023 mocht ik weer afreizen naar dit bijzondere land. Op deze website schrijf ik met veel passie en plezier over één van de mooiste wonderen van de natuur, de Grand Canyon. Op deze pagina vind je al mijn blogs.