Enkele jaren geleden maakte ik een prachtige rondreis door Amerika. De grote Lincoln Town Car V8 loodste ons (ondergetekende & neef) over de 16-baans ringweg van Los Angeles, door de bossen van Yosemite Parc, door de gekte van Las Vegas en naar de Grand Canyon.

Uiteraard kon de Grand Canyon niet ontbreken aan onze roadtrip. Een paar dagen slechts. Het maakte echter een grote indruk. De weidsheid (ruim 3 keer de omvang van de provincie Utrecht), de diepe kloven en bijzondere uitzichten. We maakten er een helikoptervlucht: het was fantastisch, overweldigend en elke dollar waard.

Mijn interesse in reizen, Amerika en en de prachtige natuur hebben geleidt tot dit blog. Hopelijk draagt alle informatie op deze website een steentje bij aan de voorbereiding van je rondreis door Amerika en je bezoek aan de Grand Canyon!

Wil je meer informatie over reizen door Amerika? Bezoek dan ook onze website over een rondreis met een huurauto door Amerika. Ook een sportwedstrijd mag eigenlijk niet ontbreken tijdens je bezoek aan Amerika; het is een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse cultuur. Op deze website vind je alle informatie over NBA basketbal tickets en andere Amerikaanse sporten.

Happy journey. Pieter.

Ps. De Grand Canyon boeit ons, dat mag duidelijk zijn. Daarom zijn we altijd op zoek naar inspirerende Grand Canyon reisverslagen! Ben je ook naar Amerika geweest en heb je de Grand Canyon bezocht? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Als je die wilt delen, dan horen we graag van je.

Helikoptervlucht Grand Canyon

Binnenvliegen Grand Canyon

Helikopervlucht Grand Canyon