Over ons

Over ons

Deze website is gemaakt door mij, Pieter. Vanaf mijn jeugd ben ik gefascineerd door Amerika. ’S werelds meest innovatieve bedrijven en merken komen uit het land van de onbegrensde mogelijkheden, net als ’s werelds populairste artiesten en beroemdste films.

Op latere leeftijd heb ik Amerika ook leren kennen als een smeltkroes van culturen, met een rijke mix van eten, muziek en talen als gevolg. Ook heb ik al vele malen de prachtige natuur van het land mogen bewonderen, van de droge vlaktes van Death Valley tot de mammoetbomen in Sequoia National Park en natuurlijk de diepe kloven van de Grand Canyon.

Inmiddels ben ik al vele malen in Amerika geweest, zowel met mijn neef als met mijn gezin met 2 kids van destijds 2 en 4 jaar. Van de 50 staten heb ik er inmiddels 15 bezocht. Er is nog zoveel te ontdekken.

TheGrandCanyon.nl team

Met mijn vrouw en zoontje van 2 jaar in de helikopter

Over TheGrandCanyon.nl

Ik ben gek op schrijven en het bedenken en maken van websites. Het is een feest om dit over mijn passie Amerika te kunnen doen. Hopelijk draagt alle informatie die je op deze website kunt vinden bij aan de voorbereiding van je rondreis door Amerika en je bezoek aan de Grand Canyon!

Naast het verstrekken van informatie werken we samen met aanbieders van tours en events in Las Vegas en de Grand Canyon. Boek je een tour dan ontvangen wij daar commissie over. Dit biedt de mogelijkheid om de informatie op deze website verder te verbeteren en uit te breiden. Ik promoot alleen aanbieders die betrouwbaar mogen worden geacht. Dit zijn vaak de grootste tour operators met positieve klantreviews, zoals Papillon Helicopters met ruim 5.000 beoordelingen op TripAdvisor.

Bekijk onze helikoptervlucht over de Grand Canyon

Mijn Amerika reizen

2009: Reis naar New York.

2012: Rondreis langs Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Death Valley, Yosemite Park en de Grand Canyon.

2019: 6-weekse reis langs New York en het Westen van Amerika met twee kids van 2 en 4 jaar.

2020: Reis langs Houston, Dallas, New Orleans, Memphis en Atlanta.

2022: Roadtrip van Boston, New York, Philadelphia naar Washington.

2023: Roadtrip door Nevada, Arizona en Utah.

Adverteren

Jaarlijks bezoeken duizenden mensen onze Amerika websites TheGrandCanyon.nl, AutoHurenAmerika.com en AmericanSportTickets.nl. Wil je met je merk mensen bereiken die naar Amerika willen reizen? Neem dan contact op. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Contact

Laat dit veld blanco