Met een Hummer door Grand Canyon National Park

Grand Canyon Hummer tour

Met een jeep door de Grand Canyon: een geweldige manier om de Grand Canyon te ontdekken. Met de Hummer Tours door de Grand Canyon maak je een prachtige tocht met een klein gezelschap.

De Grand Canyon is een enorm uitgestrekt gebied. Natuurlijk kun je de Grand Canyon bewonderen door een helikoptervlucht Grand Canyon te maken. Maar minstens zo leuk is een Jeep Grand Canyon excursie. Je ziet ongelofelijk veel van de Grand Canyon. De Jeep excursie stopt bij prachtige uitzichtpunten en je kunt de Grand Canyon zien, horen en voelen!

Papillon, het grootste sightseeing bedrijf in de Grand Canyon, biedt diverse Grand Canyon Hummer Tours aan. We hebben alle excursies met een jeep op een rij gezet!

Hummer excursie Grand Canyon

Hummer Grand Canyon

De Signature Tour is een 2 uur durende jeep excursie door Grand Canyon National Park. Een ontzettend leuke excursie waarin je veel hoogtepunten van de Grand Canyon kunt bekijken!

Vertrek

Grand Canyon South Rim

Duur excursie

2 uur

Prijs

Vanaf $114 p.p.

Vliegtuig Las Vegas naar Grand Canyon + Hummer

Jeep excursie Grand Canyon

De Grand Canyon Deluxe with Hummer tour start vanuit Las Vegas. Je wordt opgehaald vanuit je Las Vegas hotel en naar het vliegveld in Boulder City gebracht voor een 65 minuten durende vliegtuigvlucht naar de Grand Canyon South Rim. Tijdens de vlucht kun je genieten van een prachtig uitzicht over Lake Mead, de Hoover Dam en de Colorado River.

Aangekomen bij de Grand Canyon Airport krijg je een lunchpakket en stap je in een jeep (Hummer) voor een 2-uur durende excursie langs diverse uitkijkpunten, zoals Duck on a Rock, Yavapai Point en Moran Point. Na de jeep-excursie stap je weer in het vliegtuig voor de terugvlucht naar Boulder City en uiteindelijk Las Vegas.

Vertrek

Las Vegas

Duur excursie

9,5 uur

Prijs

Vanaf $599 p.p.

Helikoptervlucht + Hummer excursie

De North Canyon tour is één van de populairste en meest voordelige helikoptervluchten. En deze is te combineren met een 2-uur durende Jeep excursie. Je start met een 25 a 30 minuten durende helikoptervlucht vanuit Grand Canyon National Park Airport.

Na de vlucht start de jeep Grand Canyon excursie van ongeveer 2 uur waarbij je meerdere uitzichtpunten kunt bewonderen. Liever deze tour bij zonsondergang? Dat kan voor een kleine meerprijs. Bekijk hier alle details van de sunset tour.

Vertrek

Grand Canyon South Rim

Duur excursie

3 uur

Prijs

Vanaf $324 p.p.

Vliegtuig + Hummer tour vanuit de Grand Canyon

Uitzicht jeep excursie Grand Canyon

Met de Grand Discovery Rim to Sky tour vertrek je vanuit de Grand Canyon South Rim met een vliegtuig. Je vliegt 40 a 45 minuten over de Grand Canyon. In een vliegtuig vlieg je hoger dan in een helikopter en je legt ook een grotere afstand af. Na de vliegtuig tour stap je in de jeep voor een 2-uur durende excursie langs uitkijkpunten bij de South Rim.

Vertrek

Grand Canyon South Rim

Duur excursie

3,5 uur

Prijs

Vanaf $274 p.p.

Over de auteur

Author Pieter

Hoi, mijn naam is Pieter. In 2009 maakte ik mijn eerste reis naar de Verenigde Staten. In 2012, 2019, 2020, 2022 en 2023 mocht ik weer afreizen naar dit bijzondere land. Op deze website schrijf ik met veel passie en plezier over één van de mooiste wonderen van de natuur, de Grand Canyon. Op deze pagina vind je al mijn blogs.