De Grand Canyon Skywalk is een zwevend glasplatform boven de Grand Canyon. Wandel tot over 22 meter over de 300 a 400 meter diepe Grand Canyon, een unieke belevenis! Een bezoek aan de Skywalk wordt vaak gecombineerd met een Bus Tour of Helikoptervlucht over de Grand Canyon.

Tickets

Wil je de Grand Canyon Skywalk bezoeken? Het kopen van een eenvoudige ticket is helaas niet mogelijk. Je koopt een pakket met activiteiten, wat de Legacy Gold Package genoemd wordt. Dit pakket bevat een bezoek aan de Skywalk, een maaltijd bij een uitkijkpunt naar keuze en een fotomoment bij de Hualapai indianen. Het pakket kost op het moment van schrijven $82.38.

> Boek hier je Skywalk tickets!

Tours

Uiteraard zijn er volop mogelijkheden om een georganiseerde tour te boeken, waarbij een bezoek aan de Skywalk gecombineerd wordt met een helikoptervlucht, boottocht of een tocht met een Hummer.

> Bekijk hier alle georganiseerde tours!

De meest-geboekte tour is de Dagtrip vanuit Las Vegas naar de westrand van de Grand Canyon en de Hoover Dam, met optionele Skywalk. Deze tour (kosten +/- 123 euro) neemt je de hele dag op mee naar de Grand Canyon. Een bezoek aan de Skywalk is optioneel, selecteer je deze optie dan kost de tour zo’n 142 euro.

> Bekijk alle details van deze tour.

Video

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, kijk dan ook vooral naar onderstaande prachtige video.

Adres Grand Canyon Skywalk

Het adres luidt: Peach Springs, Arizona 86434, Verenigde Staten. De Skywalk ligt zo’n 200 kilometer vanaf Las Vegas en is per auto in ruim 2 uur te bereiken.