Pick-up huren in Amerika

Dodge RAM of Ford F-150 huren in Amerika

Puck-ups zijn enorm populair onder Amerikanen. Al jaren is de Ford F-150 de bestverkochte auto in Amerika en ook de Dodge RAM is ongekend populair.

Wanneer je in Amerika bent, is het natuurlijk heel leuk om een typisch Amerikaanse auto te huren. Je kunt hierbij denken aan een Ford Mustang of – wanneer je meer ruimte nodig hebt – een typisch Amerikaanse pick-up.

Vergelijk alle autoverhuurbedrijven goed. Lang niet alle autoverhuurbedrijven bieden pick-ups aan. Daarnaast kunnen de prijzen flink verschillen. Via AutoEurope kun je alle grote autoverhuurbedrijven vergelijken, waaronder Hertz, Alamo, Sixt en Enterprise.

Amerika is een groot land en gemaakt voor grote auto’s. Over het parkeren van zo’n grote pick-up hoef je je dus geen zorgen te maken. De V8 rijdt zeer comfortabel en je hebt alle ruimte in de dubbele cabine. Maar bovenal is het een typische USA ervaring om in zo’n grote auto over de highway te cruisen.

Waar huur ik een Dodge RAM of Ford F-150?

Bij AutoEurope.nl kun je eenvoudig een pick-up huren in Amerika. De pick-ups vallen in de categorie “LUXE / CABRIO”. Na het selecteren van deze categorie scroll je door alle auto’s en kom je bij de Dodge RAM of Ford F-150.

De Ford en Dodge vallen in dezelfde categorie en bij de verhuurlocatie (meestal de luchthaven) kun je in de parkeergarage een auto uitzoeken die binnen deze categorie valt en aan jouw wensen voldoet. Garantie voor een specifieke auto is er dus niet. Het is aan de verhuurder om je een passende auto aan te bieden binnen de gehuurde categorie.

Wil je weten hoe je kunt besparen op je pick-up in Amerika? Lees dan ook ons artikel ‘besparen op je huurauto in Amerika‘.

Dodge RAM pick up huren in Amerika

Hoeveel ruimte heb je in een pick-up?

Een Ford F-150 of Dodge RAM is een enorm grote auto. Heel effectief is die ruimte alleen niet door de enorme achterbak. Daar heb je eigenlijk niet veel aan want de achterbak is vaak niet afgesloten.

Reis je met 2 personen? Dan is dat geen enkel probleem. Op de achterbank is meer dan genoeg ruimte voor je koffers en tassen. Zodra je met een gezin met twee of drie kinderen reist is een pick-up minder praktisch. Al je bagage zal in de open achterbak moeten. In dat geval kun je beter een Full Size SUV huren met een ‘normale’ afgesloten kofferbak.